Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints

workshop keramiek voor volwassenen

Altijd al willen kleien?
Zin om terug te kleien?
Goesting om creatief bezig te zijn? 
Gewoon eens uitproberen of kleien je ligt?
Goed bezig en zin om verder te doen?

In een ontspannende sfeer maken we kennis met het materiaal KLEI. We leren de basistechnieken van het kleien aan en experimenteren er op los met vorm, techniek, en eenvoudige decoratietechnieken. We leren de kracht, maar ook de beperkingen van klei kennen.

Voor wie al wat meer ervaring heeft met kleien, gaan we de creatieve toer op. We denken eigen creaties uit en proberen die vorm te geven volgens ons eigen kunnen. Ook hier botsen we op de kracht en de beperkingen van het materiaal klei.

We werken in een ontspannen sfeer, en in kleine groep (ongeveer 2 tot 5 personen). Ieder werkt in eigen tempo en eigen ritme. 

Ben je 18 jaar of ouder? Heb je zin om mee te komen kleien? Schrijf je dan snel in door me een mailtje te sturen! Vermeld of je wil deelnemen aan de kleilessen op maandag of de vrije kleiavonden op vrijdag.

 

KLEILESSEN:

Je beslist zelf welke techniek je wil leren. We adviseren je hierbij wel. Je krijgt hulp en begeleiding bij het oefenen van de techniek. De afwerking kan je zelf bepalen. Ook hier kunnen je tips en ideeën aangereikt worden i.v.m. de mogelijkheden. 

Je schrijft in voor een of meer lessen en betaalt de dag zelf. In de prijs is de les, het gebruik van materialen en grondstoffen, en het biscuitbakken inbegrepen.

Je kan je inschrijven voor (een) les(sen) door een mail te sturen met vermelding van de les(sen) die je wil volgen.

 

Praktisch

De kleiavonden gaan telkens door van 19u15 tot 22u00.

Op dit adres: KORTRIJKSESTRAAT 136 3010 KESSEL-LO

Kostprijs: € 15,- per avond (materiaal, biscuitbak en koffiepauze inbegrepen)

Zelf meebrengen: schort (of kledij aandoen die vuil mag worden)

Info en inschrijven? Ga naar contact en stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Vermeld welke data je wil komen.

 

DATA KLEIAVONDEN:

maandag 30 maart 2020 GEANNULEERD WEGENS CORONA-MAATREGELEN

maandag 20 april 2020

maandag 4 mei 2020

maandag 11 mei 2020

maandag 25 mei 2020

maandag 1 juni 2020

maandag 15 juni 2020

maandag 22 juni 2020