Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints

Schrijven

Als pedagoge begeleid ik ook kinderen met leesmoeilijkheden. Een aantal jaren geleden ben ik zo zelf verhaaltjes gaan bedenken om binnen de therapie te gebruiken. Dit omdat je niet altijd specifiek oefenmateriaal vindt. Omdat die verhaaltjes niet meteen succesvol waren, ben ik dan op Wisper cursussen 'Kinderverhalen schrijven' gaan volgen. Ik kreeg de smaak van het schrijven te pakken en schakelde over naar verhalen voor volwassenen. 

Een tijdlang was ik lid van de FNWP. Mijn eerste publicatie is dan ook een verhaal in hun eerste verhalenbundel, Wintervuur. Het verhaal heet "Een stal op de heuvel."

Daarna viel het allemaal wat stil. Ik kreeg het te druk en schrijven onder druk kan ik nu eenmaal niet. De schrijfkriebel liet me echter niet los en daarom wil ik heel graag terug schrijven, maar zonder enige vorm van druk. En daaruit werd 't Vrolijk Schrijfplezier geboren.

Misschien komt het ooit wel zo ver dat er nog eens een sterk verhaal uit mijn pen kruipt. Dan verneem je daar hier zeker meer over.